Clubkas Campagne

Donderdag 21 juni hebben wij een mooie cheque van de Rabo Clubkas Campagne in ontvangst mogen nemen.

Graag willen wij de Rabobank en diegenen die op ons hebben gestemd heel hartelijk danken!

======================================================

Met de Rabo Clubkas Campagne biedt Rabobank Venlo e.o. ons de mogelijkheid om onze clubkas te spekken. Hierbij hebben we echter jullie hulp nodig. Ben je klant bij Rabobank Venlo e.o., dan is deze informatie voor jou van belang.

Rabobank is een coöperatie. Naast klant, kun je daarom ook lid worden van de bank. Als Rabobank-lid kun je nu invloed uitoefenen op de verdeling van het ‘coöperatief dividend’, een deel van de winst van de bank, via de Rabobank Clubkas Campagne. Op die manier bepaal je mee welke verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage ontvangen, door jouw stem uit te brengen op de club die je een warm hart toedraagt.

Elk lid* van Rabobank Venlo e.o. kan een aantal stemmen verdelen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning. En wij rekenen natuurlijk op jouw stem!
Je kunt eenvoudig nazien of je naast klant ook al lid bent van Rabobank Venlo e.o. Kijk hiervoor in de Rabo-app op jouw smartphone of via je eigen Rabo-internetbankieren.
Ben je nog geen lid? Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis en lid worden kan heel eenvoudig via www.rabobank.nl/particulieren/leden. Vraag het vandaag nog aan, zodat jij verzekerd bent van een stemcode voor de Rabo Clubkas Campagne.
Alle leden van Rabobank Venlo e.o. ontvangen in mei de stemcode per post.

* Alleen als je per 1 april 2018 lid bent van Rabobank Venlo e.o., heb je stemrecht in de Rabo Clubkas Campagne 2018.

Meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne en de manier waarop u zich als vereniging/stichting kunt inschrijven volgt binnenkort.

Met vriendelijke groet,
Addy Lutgenau