Instructeur

Hans Simons

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de muziekwereld. Met name op het gebied van ‘Hafa-slagwerk’. Ik heb in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van slagwerk, zowel als uitvoerend musicus, als instructeur voor drumbands en als privéleraar.

Ik ben in het bezit van alle erkende vakdiploma’s A tm D Hafa-slagwerk. Tevens ben ik sedert 1996 in het bezit van het erkende diploma ‘drumbandinstructeur’. Ik bespeel zelf alle slagwerkinstrumenten zoals: kleine trom, drumset, pauken, mallets (xylofoon, marimba, vibrafoon). Mijn favoriete instrumenten zijn pauken en mallets.

Met goed gevolg instrueer ik verschillende drumbands in de regio. Tevens ben ik werkzaam buiten de Nederlandse grens (Duitsland). Ik ga regelmatig naar districtsfestivals met deze drumbands en leerlingen gaan naar solistenconcoursen. Ook hier worden steeds goede resultaten behaald.

Je kunt bij mij terecht voor alle HAFA – opleidingen met als doel het behalen van diploma A tot en met D. Tevens kun je bij mij terecht om als hobby meer te leren op het gebied van slagwerk, zoals bongo’s en andere effectinstrumenten. Dit is een leuke vrijetijdsbesteding voor groepen en in de praktijk te brengen bij evenementen, zoals carnaval en andere feestelijkheden.